'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
VVD-voorzitter onder druk door samenwerking met PVV en 'gebrek aan debat' Premier Schoof zwijgt nog over kwestie-Laurentien tot 'terugblik' klaar is Schoof over begroting: misschien pijnlijke keuzes nodig Advertentie Catshuis, pand vol historie, na jaren weer centrum van de macht Kabinet na berichten over Nord Stream: steun aan Oekraïne onverminderd Minister Heinen: enige meevaller is dat er geen stapeling is van nieuwe tegenvallers Agema: nog losse eindjes rond Limburgs ziekenhuis Zuyderland Advertentie Onverwacht sterke groei van Nederlandse economie Zes vragen over staatsgeheimen Torentje: 'Onvoorstelbaar dat het nog niet is opgelost' Minister wil strenger protestbeleid zónder inperkingen:'Heilloos pad' EU-commissaris stuurde op eigen houtje waarschuwing aan Musk Boeren mogen mest twee weken langer uitrijden Kabinet onderzoekt plaatsing gevangenen in buitenland Kabinet trapt politiek seizoen af op Catshuis Keijzer: deel ambtenaren moet achterblijven op Binnenhof om staatsgeheimen Vakantie kabinet nu echt voorbij; miljardentegenvallers maken begroting lastig Premier Schoof verhuist eind augustus uit Torentje na dwangsom gemeente Premier Schoof gaat eind augustus uit Torentje na dwangsom gemeente Den Haag Premier Schoof gaat eind augustus uit Torentje na dwangsom gemeente Plasterk claimde volgens Amsterdam UMC ten onrechte alleenrecht patenten Hoe de methode-Laurentien de kwestie-Laurentien werd: onbehagen over de prinses Mediawaakhond bekijkt 'zorgelijk' vertrek minister Klever bij Ongehoord Nederland Conflict bij Ongehoord Nederland lijkt vooral politiek - NRC Waarom de premier nog altijd niet weg is uit het brandgevaarlijke Torentje Ministerie laat deadline vallen voor stikstofplannen provincies Premier Schoof moet binnen een maand weg uit Torentje vanwege brandgevaar Burgemeester dwingt premier om Torentje te verlaten, anders ton boete per week Mestoverschot steeds ernstiger: ook meer export onderzocht Organisatie Spelen maakt excuses voor beledigen christenen tijdens opening References
  • 07-08-2024 23:00 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (1)

    Bij het ministerie van Financiën zijn meldingen binnengekomen van grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien, schrijft het AD op basis van gesprekken met ingewijden. Prinses Laurentien zou ambtenaren "onbehoorlijk hebben bejegend".
    Het ministerie bevestigt dat "de emoties wel eens zijn opgelopen" en dat "een aantal van onze collega's" daarvan mondeling melding heeft gedaan. Het ministerie laat daarbij in het midden of het om prinses Laurentien gaat.
    Volgens het AD spreken ingewijden

    Lees meer

  • VVD-voorzitter onder druk door samenwerking met PVV en 'gebrek aan debat'

    17-08-2024 07:00 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (2)

    VVD-voorzitter Eric Wetzels gaat deze maand in gesprek met verschillende vleugels binnen de partij die een discussie willen over de koers. Hij doet dat nadat een groep VVD'ers zich deze zomer openlijk uitsprak tegen samenwerking met de PVV. Een andere groep leden pleit voor "herijking van de liberale kernwaarden" van de VVD.
    Wetzels reageert in Nieuwsuur voor het eerst op de brief aan het hoofdbestuur waarin leden klagen over de coalitie met de PVV. Die brief heeft al meer dan 1500 ondertekenaar

    Lees meer

  • Premier Schoof zwijgt nog over kwestie-Laurentien tot 'terugblik' klaar is

    16-08-2024 17:58 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (3)

    Premier Schoof wil nog geen reactie geven op de klachten van ambtenaren van het ministerie van Financiën over de Stichting (Gelijk)waardig Herstel (SGH) van prinses Laurentien. Hij wil eerst een "terugblik" afwachten en wil nu nog niet zeggen of de schoonzus van koning Willem-Alexander eventueel haar betrokkenheid bij de stichting beter kan verminderen.
    "Ik wacht eerst eens rustig af en dan ga ik er rustig naar kijken", aldus de premier over de discussie die vorige week ontstond over de sti

    Lees meer

  • Schoof over begroting: misschien pijnlijke keuzes nodig

    16-08-2024 16:21 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (4)

    Premier Schoof houdt er rekening mee dat het kabinet misschien af en toe "pijnlijke keuzes" moet maken bij de begroting voor volgend jaar. Naar aanleiding van de nieuwste cijfers van het Centraal Planbureau zei hij dat Nederland er economisch goed voor lijkt te staan. Maar hij wees er ook op dat volgens het CPB de overheidsfinanciën op termijn verslechteren.
    Over de cijfers van het CPB zei hij verder: "Ik ben niet negatief, maar ik doe ook geen dansje." De komende weken bereidt het kabinet

    Lees meer

  • Advertentie

  • Catshuis, pand vol historie, na jaren weer centrum van de macht

    16-08-2024 14:42 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (5)

    Het kabinet was vandaag voor het eerst sinds de zomervakantie bijeen voor een reguliere ministerraad. Voorheen waren die vergaderingen in de Trêveszaal, maar vanwege de verbouwing van het Binnenhof is het Catshuis voorlopig de daarvoor aangewezen locatie.
    Dat is niet voor het eerst: voordat de Trêveszaal in 1977 de vaste vergaderzaal werd van de ministerraad, vergaderde het kabinet al wekelijks in het Catshuis. Het pand was lange tijd het decor van belangrijke gebeurtenissen in de Ne

    Lees meer

  • Kabinet na berichten over Nord Stream: steun aan Oekraïne onverminderd

    16-08-2024 11:53 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (6)

    Het kabinet wil niet ingaan op recente berichten over de sabotage van de Nord Stream-gaspijpleiding tussen Rusland en Duitsland in 2022. Deze week kwam naar buiten dat in Duitsland een arrestatiebevel loopt tegen een Oekraïner die bij het opblazen van de pijpleiding betrokken zou zijn en volgens The Wall Street Journal wist de Oekraïense president Zelensky van het plan.
    Premier Schoof en de ministers Veldkamp van Buitenlandse Zaken en Brekelmans van Defensie benadrukten vandaag dat ze

    Lees meer

  • Minister Heinen: enige meevaller is dat er geen stapeling is van nieuwe tegenvallers

    16-08-2024 10:29 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (7)

    "Elke tegenvaller moet gedekt worden. Daar ga ik de collega's aan houden." Dat zei minister Heinen van Financiën voor de eerste vergadering van het kabinet na de vakantie.
    Het is al langer bekend dat er financiële tegenvallers zijn, zowel bij de inkomsten als bij de uitgaven. Het gaat daarbij onder meer om de compensatie die de staat aan vermogenden moet bieden die te veel belasting hebben betaald, het extra geld dat wordt uitgetrokken voor de afhandeling van de toeslagenaffaire (de 'm

    Lees meer

  • Agema: nog losse eindjes rond Limburgs ziekenhuis Zuyderland

    15-08-2024 15:24 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (8)

    Er lijkt niet op korte termijn duidelijkheid te komen over de toekomst van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen. Over het ziekenhuis is al tijden veel te doen. Minister Agema bracht er vandaag een bezoek en sprak er met betrokkenen.
    Het gebouw in Heerlen moet worden vernieuwd. Volgens het bestuur van het ziekenhuis moeten de intensive care, volwaardige spoedeisende hulp en bevallingszorg uit Heerlen verdwijnen en verhuizen naar Geleen. Na diverse overlegrondes kwam het bestuur tot de conclusie d

    Lees meer

  • Advertentie

  • Onverwacht sterke groei van Nederlandse economie

    14-08-2024 09:30 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (9)

    De Nederlandse economie groeit weer. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. In de eerste drie maanden van het jaar was er nog een krimp, maar nu is de omvang van de Nederlandse economie gegroeid met 1 procent ten opzichte van een kwartaal eerder.
    De groei is groter dan economen hadden verwacht. Ook Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom van het statistiekbureau is door de sterke groei verrast. "Ik had het ook niet zien aankomen."
    Het is afwachten of de groei aanhoudt, benadrukt hij. "W

    Lees meer

  • Zes vragen over staatsgeheimen Torentje: 'Onvoorstelbaar dat het nog niet is opgelost'

    14-08-2024 07:15 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (10)

    Minister Keijzer van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening heeft de gemeente Den Haag gisteren opnieuw uitstel gevraagd voor de verhuizing van een deel van de ambtenaren van het ministerie van Algemene Zaken (AZ). Burgemeester Van Zanen wil dat alle ambtenaren uiterlijk 31 augustus over zijn naar een tijdelijke werkplek op het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Die verhuizing uit het Torentje is nodig, omdat de gebouwen op het Binnenhof worden verbouwd en de AZ-ge

    Lees meer

  • Minister wil strenger protestbeleid zónder inperkingen:'Heilloos pad'

    14-08-2024 06:00 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (11)

    Boeren, klimaatactivisten, tegenstanders van koranverbrandingen en pro-Palestijnse demonstranten: allemaal zorgden ze recent voor discussie over het demonstratierecht. Hoe ver mag een protestactie gaan, en wanneer moet het lokaal gezag ingrijpen?
    Minister van Justitie David van Weel (VVD) zegt in de Volkskrant dat hij het beleid wil aanscherpen. Hoe, is nog onduidelijk. "Er is eigenlijk niet veel aanleiding om dit te doen", zegt hoogleraar staats- en bestuursrecht Jon Schilder (Vrije Universitei

    Lees meer

  • EU-commissaris stuurde op eigen houtje waarschuwing aan Musk

    13-08-2024 22:14 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (12)

    Thierry Breton, EU-commissaris voor de Interne Markt, had geen toestemming van voorzitter van de Europese Commissie Von Der Leyen voor de waarschuwingsbrief die hij naar Elon Musk stuurde. Een woordvoerder van de Europese Commissie heeft dat in Brussel bevestigd op een persbijeenkomst.
    In de brief waarschuwde Breton Musk om geen gevaarlijke inhoud te verspreiden. Dat deed hij voorafgaand aan het gesprek dat Musk afgelopen nacht had met Trump. Het werd live op X uitgezonden.
    Meerdere anonieme EU-

    Lees meer

  • Boeren mogen mest twee weken langer uitrijden

    13-08-2024 19:36 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (13)

    Boeren mogen mest twee weken langer over hun land uitrijden dan aanvankelijk de bedoeling was. Dat heeft minister Wiersma (Landbouw) bekendgemaakt.
    In plaats van tot en met 31 augustus mag dierlijke mest nu tot en met 15 september worden uitgereden. Volgens de BBB-minister moet dat "op een voor het milieu verantwoorde manier" gebeuren.
    Regen
    De periode waarin mest mag worden uitgereden, wordt jaarlijks vastgelegd in een nitraatrichtlijn, om te voorkomen dat de bodem verontreinigd wordt. De deadl

    Lees meer

  • Kabinet onderzoekt plaatsing gevangenen in buitenland

    13-08-2024 16:44 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (14)

    Staatssecretaris Coenradie van Justitie wil onderzoeken of bepaalde groepen gevangenen hun straf in het buitenland kunnen uitzitten. Ze schrijft aan de Tweede Kamer dat ze er "buikpijn" van heeft dat door capaciteitsgebrek steeds meer veroordeelden hun straf in vrijheid afwachten. Dat capaciteitsgebrek komt vooral door het tekort aan personeel. De staatssecretaris benadrukt dat straffen zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd.
    Haar voorganger als verantwoordelijke voor het gevangeniswezen, min

    Lees meer

  • Kabinet trapt politiek seizoen af op Catshuis

    13-08-2024 16:02 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (15)

    De leden van het kabinet zijn voor het eerst sinds hun vakantie bij elkaar. Onder leiding van premier Schoof hebben de ministers en staatssecretarissen in het Catshuis in Den Haag een informele bijeenkomst, die als een 'startberaad' wordt gezien.
    Er is geen formele agenda en er worden ook geen besluiten genomen. De sessie is ook bedoeld als een soort cursusdag. Naar verluidt worden er onder leiding van ambtenaren "realistische, fictieve casussen" besproken.
    De komende tijd wordt het druk voor de

    Lees meer

  • Keijzer: deel ambtenaren moet achterblijven op Binnenhof om staatsgeheimen

    13-08-2024 12:14 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (16)

    Minister Keijzer van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (VRO) wil dat een groep van 70 ambtenaren van premier Schoof op het Binnenhof blijft werken. Het ministerie van VRO heeft de Haagse burgemeester Van Zanen opnieuw om uitstel van de noodzakelijke verhuizing gevraagd.
    De burgemeester vreest, op basis van allerlei rapporten van de brandweer voor een brand op het historische complex, waar al volop gebouwd wordt. Keijzer wil dat de ambtenaren er blijven tot het voorjaar van 2025, omdat ze

    Lees meer

  • Vakantie kabinet nu echt voorbij; miljardentegenvallers maken begroting lastig

    12-08-2024 05:20 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (17)

    Deze week komt er ook vóór de schermen weer beweging in politiek Den Haag. Vrijdag publiceerde het Centraal Planbureau (CPB) belangrijke cijfers over de Nederlandse economie en de koopkracht. Ook komen de ministers voor het eerst sinds het zomerreces bij elkaar.

    Lees meer

  • Premier Schoof verhuist eind augustus uit Torentje na dwangsom gemeente

    11-08-2024 01:04 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (18)

    Premier Dick Schoof zal eind augustus het Torentje verlaten. Dat zei hij zaterdagavond in het televisieprogramma Humberto à Paris. De gemeente Den Haag had het ministerie van de premier opgelegd om uiterlijk 31 augustus te vertrekken vanwege brandgevaar.

    Lees meer

  • Premier Schoof gaat eind augustus uit Torentje na dwangsom gemeente Den Haag

    11-08-2024 01:04 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (19)

    Premier Dick Schoof zal eind augustus het Torentje verlaten. Dat zei hij zaterdagavond in het televisieprogramma Humberto à Paris. De gemeente Den Haag had het ministerie van de premier opgelegd om uiterlijk 31 augustus te vertrekken vanwege brandgevaar.

    Lees meer

  • Premier Schoof gaat eind augustus uit Torentje na dwangsom gemeente

    11-08-2024 01:04 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (20)

    Premier Dick Schoof zal eind augustus het Torentje verlaten. Dat zei hij zaterdagavond in het televisieprogramma Humberto à Paris. De gemeente Den Haag had het ministerie van de premier opgelegd om uiterlijk 31 augustus te vertrekken vanwege brandgevaar.

    Lees meer

  • Plasterk claimde volgens Amsterdam UMC ten onrechte alleenrecht patenten

    08-08-2024 18:24 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (21)

    Ronald Plasterk claimt in een kwestie over patenten ten onrechte de enige uitvinder te zijn, stelt het Amsterdam UMC (AUMC) na eigen onderzoek. Dat bevestigt het na berichtgeving van NRC. Mede vanwege de patentkwestie trok Plasterk zich terug als premierskandidaat.

    Lees meer

  • Hoe de methode-Laurentien de kwestie-Laurentien werd: onbehagen over de prinses

    08-08-2024 17:45 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (22)

    Het ministerie van Financiën kwam woensdagavond, midden in het zomerreces, met een opmerkelijke verklaring naar buiten over de stichting (Gelijk)waardig Herstel (SGH) van medeoprichter Laurentien van Oranje, de schoonzus van koning Willem-Alexander.
    Die stichting werkt in overleg met Financiën aan een alternatieve afhandeling van de kinderopvangtoeslagaffaire en over die samenwerking zijn klachten binnengekomen. In de verklaring staat dat "de emoties wel eens zijn opgelopen". Een "aant

    Lees meer

  • Mediawaakhond bekijkt 'zorgelijk' vertrek minister Klever bij Ongehoord Nederland

    06-08-2024 18:07 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (23)

    Het Commissariaat voor de Media gaat "kijken" naar het vertrek van minister Reinette Klever bij Ongehoord Nederland en de overdracht van haar taken. Dat laat een woordvoerder van de mediawaakhond dinsdag weten aan het ANP.

    Lees meer

  • Conflict bij Ongehoord Nederland lijkt vooral politiek - NRC

    05-08-2024 21:11 via news.google.com

    Conflict bij Ongehoord Nederland lijkt vooral politiekNRC

    Lees meer

  • Waarom de premier nog altijd niet weg is uit het brandgevaarlijke Torentje

    03-08-2024 11:54 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (24)

    Het is niet onwaarschijnlijk dat premier Schoof met een handjevol ambtenaren en een stapel verhuisdozen over een maand op straat staat. Op 31 augustus verstrijkt de harde deadline van burgemeester Van Zanen van Den Haag en moeten het Torentje en het ministerie van Algemene Zaken (AZ) op het Binnenhofcomplex leeg zijn. Als dat niet zo is, volgt een dwangsom van 100.000 euro per week.
    De kans op brand op het Binnenhof, waar een grootschalige renovatie aan de gang is, is zo groot dat Van Zanen uits

    Lees meer

  • Ministerie laat deadline vallen voor stikstofplannen provincies

    30-07-2024 13:06 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (25)

    Provincies hoeven niet langer meer voor 1 oktober te laten weten aan het Rijk hoe zij de stikstofuitstoot terug willen dringen. Voor het inleveren van die plannen stond oktober als deadline, maar het ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur laat weten die datum voor nu niet te hanteren. Dat bevestigt het ministerie na berichtgeving van BNR.
    Het nieuwe kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB is nog bezig om de afspraken die ze hebben gemaakt in het hoofdlijnenakkoord uit te werken i

    Lees meer

  • Premier Schoof moet binnen een maand weg uit Torentje vanwege brandgevaar

    29-07-2024 14:53 via nu.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (26)

    Premier Dick Schoof mag niet langer in het beroemde Torentje werken, omdat het brandgevaar daar te groot is. De gemeente Den Haag verbiedt het gebruik van de delen van het Binnenhof die nog niet verbouwd worden.

    Lees meer

  • Burgemeester dwingt premier om Torentje te verlaten, anders ton boete per week

    29-07-2024 14:51 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (27)

    Premier Schoof en een aantal ambtenaren moeten binnen vier weken vertrokken zijn van hun werkplek aan het Binnenhof. Burgemeester Van Zanen van Den Haag accepteert niet dat er na eind augustus nog wordt gewerkt in het Torentje en het aangrenzende ministerie van Algemene Zaken. De historische panden zijn te brandgevaarlijk en een grondige renovatie moet beginnen. Als de ambtenaren en premier niet vertrekken, moet er een boete van 100.000 euro per week worden betaald.
    De gemeente Den Haag gaat nie

    Lees meer

  • Mestoverschot steeds ernstiger: ook meer export onderzocht

    29-07-2024 10:13 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (28)

    Met alweer een natte zomer en steeds strengere mestregels, zitten veel boeren met volle mestputten. Minister Wiersma van Landbouw maakt na de zomer duidelijk waar ze op inzet om deze mestcrisis het hoofd te bieden en wordt nu van alle kanten belobbyt en geadviseerd.
    Om de mestcrisis het hoofd te bieden zijn er volgens Jan Roefs van het Nederlands Centrum voor Mestverwaarding (NCM) drie opties: minder mest, meer verwerking en meer export. Omdat Wiersma al heeft laten weten dat ze naast aanpassing

    Lees meer

  • Organisatie Spelen maakt excuses voor beledigen christenen tijdens opening

    28-07-2024 14:40 via nos.nl

    'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (29)

    De organisatoren van de Olympische Spelen in Parijs hebben excuses aangeboden aan christenen die zich beledigd voelen door een scène in de openingsceremonie van vrijdag. Er was een uitbeelding in te zien van de beroemde muurschildering Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci.
    De twaalf apostelen die met Jezus Christus zijn laatste maaltijd delen voorafgaand de kruisiging bestonden uit een groep dragqueens, een trans model en een halfnaakte zanger. Een aantal katholieken en andere chri

    Lees meer

  • 'Ambtenaren melden grensoverschrijdend gedrag van prinses Laurentien' - Politiek nieuws - NewsLocker (2024)

    References

    Top Articles
    MSNBC's Yasmin Vossoughian Wiki, Age, Family, Career, Wedding & Facts to Know
    Yasmin Vossoughian Wiki
    Spur H0 » Details Trix H0 Profi Club Modell 2009
    Cristiano Ronaldo's Jersey Number: The Story Behind His No. 7 Shirt | Football News
    Saydel Botanica
    Osu Worday
    FREE Houses! All You Have to Do Is Move Them. - CIRCA Old Houses
    Blooket Botter
    Accident On May River Road Today
    20 of the Funniest Obituaries That Will Have You Dying Laughing
    Fireboy And Watergirl Advanced Method
    Busted Newspaper Hart County Ky
    Flappy Bird Cool Math Games
    Madison.ellee
    Ems Isd Skyward Family Access
    Humongousbazonkers
    Sloansmoans Bio
    Onderdelen | Onderdelen en services
    Albany Want Ad Digest
    Craigslist Yamhill
    .Au Domain Godaddy
    Mhrb Near Me
    Rick Steves Forum
    123Movies Evil Dead
    Neos Urgent Care Springfield Ma
    Tamiblasters.in
    Erj Phone Number
    Lvaction Login
    Craigslist Free Charlottesville Va
    Currently Confined Coles County
    Apple Watch 9 vs. 10 im Vergleich: Unterschiede & Neuerungen
    Huadu Cn Fedex
    Megan Hall Bikini
    Roblox Roguelike
    Greenland Outer Drive
    The Nun 2 Showtimes Near Cinemark Towson And Xd
    Quiktrip 864
    Shirley Arica Unlock
    Planet Zoo Obstructed
    Bullmastiff vs English Mastiff: How Are They Different?
    FedEx zoekt een Linehaul Supervisor in Duiven | LinkedIn
    Bernadette Peters Nipple
    Re/Max Houses For Sale
    Craigslist Farm Garden Modesto
    Edo Miller Funeral Home Obituaries Brunswick Ga
    Meshuggah Bleed Tab
    Who To Start for Fantasy Football Friday Night Football: Week 1 (2024)
    Hyundai Elantra - modele, dane, silniki, testy
    Stroom- of gasstoring? | Stedin
    Criagslist Orlando
    Trivago Anaheim California
    Florida-Texas A&M: What You Need to Know - Florida Gators
    Latest Posts
    Article information

    Author: Francesca Jacobs Ret

    Last Updated:

    Views: 6280

    Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Francesca Jacobs Ret

    Birthday: 1996-12-09

    Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

    Phone: +2296092334654

    Job: Technology Architect

    Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

    Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.